Hipokratova prisega2023-02-03T13:01:46+01:00

Hipokratova prisega

Kaj je Sensperience?

Ni interaktivno gledališče, ni escape room in ni hiša strahov. Sensperience je edinstvena, inovativna »immersive« (ne)gledališka igra, ki jo z vašimi odločitvami vodite vi. Ocene igralcev potrjujejo, da je igra Sensperience ena najglobljih igralnih izkušenj, kar jih lahko doživite!

Kako poteka?2021-03-30T10:35:54+02:00

Igra se v ekipi od 2 do 5 igralcev (vsak se na Zoom poveže s svoje naprave). Igra traja 90 minut in  – kar je za izkušnjo najbolj pomembno – ves čas sedite v vašem naljubšem fotelju v popolni temi s slušalkami na ušesih in s prevezo čez oči.
Če nimate spalne maske, lahko uporabite ruto, šal, trak ali pa si oči prekrijete s kakim drugim pokrivalom. Zaradi preveze čez oči se bodo ojačala vaša druga čutila, svet igre pa se bo jasno naslikal na platnu v vaši glavi.

Gledališče v glavi2020-10-28T17:04:11+01:00

Obljubimo, da boste na dejstvo, da ne vidite, pozabili v prvih par minutah – tako intenzivno boste »padli noter«.
V namišljenem svetu, ki vas bo prevzel in oživel v vaši glavi boste s pomočjo opisov in glasovnega vodenja vašega gamemastra videli, slišali zvoke, zavonjali vonjave, občutili dotike. Lahko boste uporabljali predmete, ki jih boste našli in se spuščali v intenzivne interakcije z dramskimi igralci, ki jih boste srečali na vaši misiji. Ne pozabite, le od vaših odločitev bo odvisno, kako se bo igra razvijala naprej. Tu ni šifer, kod ali napačnih odločitev!
Pozor: v igri nimate nobenih nadnaravnih moči, tako je kot v resničnem življenju in v igri lahko celo umrete. Se vam že svita, da bo zelo napeto?

Samo vi odločate2020-10-28T17:04:22+01:00

Vsaka igra je povsem eskluzivno doživetje, saj se akterje v igri vodijo vaše odločitve. Vsaka igra je povsem drugačna, odvisna od odločitev vaš in vaše ekipe. Med seboj se boste lahko posvetovali in odločali. Kot da bi v gledališču zaigrali samo za vas in z vami v vlogi režiserja!

Igra HIPOKRATOVA PRISEGA2020-10-28T17:04:32+01:00

Svetovna katastrofa kataklizmičnih razsežnosti (ne, ni korona virus!) je popolnoma spremenila svet. Vrednote ne štejejo več, zdaj gre zgolj za preživetje. Zgodi se lahko karkoli. Vi ste tisti, ki boste odločali, kaj boste storili, ni več pravih ali napačnih odločitev – vaša naloga je samo preživeti!

Opozorilo2020-10-29T13:52:59+01:00

Občutili boste močne emocije in naval adrenalina. Igro pripročamo starejšim od 16 let.

Koncept smo zasnovali v sodelovanju z ruskimi vojaškimi psihologi, ki pristop z zaprtimi očmi uporabljajo za premagovanje PTSD ter preigravanje kriznih situacij. Nadgrajenega v unikatno igro pa zdaj lahko izkusite v Enigmariumu v Ljubljani (igra Hipokratova prisega, slovensko in angleško) in v Zagrebu (Kids Camp, Agent – hrvaščina).

Ne pozabite: Sensperience je le igra in v resničnem življenju vas prav nič ne bo ogrožalo. Nepozabna pustolovščina 100% zagotovljena

KONTAKTIRAJ NAS
ZA REZERVACIJO TERMINA NAS PROSIM KONTAKTIRAJTE
KONTAKTIRAJ NAS

Če oklevate s odločitvijo, ali bi rezervirali to dogodivščino, poglejte, kako je igro Sensperience doživela ekipa Room Escape Artist, ki sodi med najpomebnejše vplivneže s področja “real-life” iger na svetu.

Podroben opis in laskave ocene na spodnji povezavi:

Room Escape Artist ocena Sensperience igre >>